Hidraulične kolene jedinice

Hidraulične kolene jedinice .

Hidraulične kolene jedinice: slobodno četvoroosovinsko, šestoosovinsko i sedmosovinsko sa geometrijskim zaključavanjemU zavisnosti od stepena sigurnosti koji pružaju, ova kolena mogu biti:

- potpuno ukočena,

- slobodna sa frikcionom kočnicom,

- ili potpuno slobodna.

Proteor 1P110 HYDEAL koleno

Stepen aktivnosti1P110 HYDEAL četvoroosovinsko hidraulično koleno namenjeno je visoko aktivnim korisnicima, stepena aktivnosti 3 ili 4., koji od proteze zahtevaju brzinu i slobodu pokreta.  Zbog slobodnog četvoroosovinskog mehanizma, njegove geometrije, hidrauličnog cilindra kao jedinog sistema kontrole rada kolena i titanijuma, kao materijala od koga je ovo koleno izrađeno, ova kolena jedinica idealna je za korisnike koji pored svakodnevnih aktivnosti, protezu izlažu i nekim ekstremnijim opterećenjima.

Pročitajte više

Ossur TOTAL KNEE 2000 koleno

Stepen aktivnostiTOTAL KNEE 2000 predstavlja već dugi niz godina industrijski standard za policentrična hidraulična kolena. Njegova jedinstvenost ogleda se u sistemu zaključavanja dok je proteza u fazi oslonca i nemogućnosti klecanja kolena, a fleksibilni absorber u kolenu absorbuje udare prilikom oslonca, simulirajući rad kolena zdrave noge. Redizajnirano i sa novim izgledom, ovo koleno spremno je da pruži još više.

Pročitajte više

Proteor 1P320 STANCE FLEX koleno

Stepen aktivnosti1P320 STANCE FLEX razvijena su da bi pružila najveći stepen sigurnosti u fazi oslonca, a sa druge strane zadržala dinamičnost, koja je neophodna za korisnike visokog stepena aktivnosti. Novi sistem hidraulike, kao 6 policentričnih osovina pružaju korinsiku veću sigurnost i vrlo fleksibilnu fazu njihanja proteze.

Pročitajte više