Access program ortotike

Access - Lumbalni pojas 1500

Thuasne

 

 

Access - Lumbalni pojasLumbalni pojas iz Access programa predstavlja lumbalnu ortozu koja se odlikuje jednostavnim jednodelnim sistemom za zatvaranje. Na kraju trake nalazi se otvor za šaku, tako da je postavljanje ove ortoze veoma lako. Za potporu su zadužene 4 sine koje se nalaze u zadnjem delu ortoze i one su zadužene za održavanje pravilne posture tela. Jednostavnost postavljanja i lakoća pri nošenju, čini ovaj pojas idealnim za starije osobe. 

Pročitajte više

Access - Steznik skočnog zgloba sa ukrštenim trakama

Thuasne

 

 

Access - Steznik za skočni zglob sa ukrštenim trakamaAccess steznik skočnog zgloba sa ukrštenim trakama izrađen od elastične tkanine. Namenjen je lakšim i umerenim uganućima i smanjenju otoka. 

Pročitajte više

Access - Lumbalni pojas 1505

Thuasne

 

 

Access - Vazdušno propustljiv pojasVazdušno-propustljiv lumbalni pojas iz Access programa predstavlja lumbalnu ortozu koja se odlikuje jednostavnim jednodelnim sistemom za zatvaranje. Na kraju trake nalazi se otvor za šaku, tako da je postavljanje ove ortoze veoma lako. Za potporu su zadužene 4 sine koje se nalaze u zadnjem delu ortoze i one su zadužene za održavanje pravilne posture tela. Jednostavnost postavljanja i lakoća pri nošenju, kao i vazdušno propustljiva tkanina čini ovaj pojas idealnim za starije osobe. 

Pročitajte više

Access - Ortoza ručnog zgloba

Thuasne

 

 

Access - Kruta ortoza skočnog zglobaAccess ortoza ručnog zgloba prestavlja jednostavno rešenje za stabilizaciju ručnog zgloba. Pored stabilizacije, ova ortoza ima ulogu smanjenja bola toplotnim efektom.

Pročitajte više

Access - Ortoza skočnog zgloba

Thuasne

 

 

Access - Kruta ortoza skočnog zglobaAccess kruta stabilizaciona ortoza skočnog zgloba pruža odličan stepen stabilnosti i udobnosti skočnog zgloba, kada su u pitanju umerene i ozbiljne povrede.

Pročitajte više