Ligamentarne ortoze

LIGAFLEX - Ligamentarna ortoza kolena

Thuasne

 

 

SILISTAB GENU - Patelarna ortoza kolenaLIGAFLEX je prva na lestvici ligamentarnih ortoza po stepenu stabilnosti i potpore koju pruža kada je reč o ligamentarnim povredama. Poseduje bočna plastična ojačanja sa zglobovima.

Pročitajte više

LIGAFLEX EVOLUTION - Ligamentarna ortoza kolena

Thuasne

 

 

LIGAFLEX EVOLUTION - Ligamentarna ortoza kolena LIGAFLEX EVOLUTION ortoza napravljena od elstične tkanine, policentrčnih zglobova sa ojačanim bočnim šinama i trakama za zatezanje. Ortoza je otvorena u poplitealnoj jami i u regiji patele, kako bi udobnost postojala i prilikom savijanja kolena.

Pročitajte više

LIGAFLEX EVOLUTION ROM - Ligamentarna ortoza kolena sa kontrolorom pokreta

Thuasne

 

 

LIGAFLEX EVOLUTION ROM - Ligamentarna ortoza kolena sa kontrolorom fleksije i ekstenzijeLIGAFLEX EVOLUTION ROM je ozbiljna ligamentarna ortoza napravljena od elstične tkanine, ojačana trakama i bočnim šinama sa kontrolom fleksije i ekstenzije kolena. Podešavanje zglobova je jednostavno bez potrebe za upotrebom bilo kakvog alata. Ortoza je otvorena u poplitealnoj jami i u regiji patele, kako bi udobnost postojala i prilikom savijanja kolena.

Pročitajte više

FLEX - Postoperativna ligamentarna ortoza

Ossur

 

 

 

FLEX - Postoperativna ligamentarna ortoza

FLEX je postoperativno/funkcionalno rešenje pružajući mogućnost oblikovanja i funkcije. Mogućnost termičkog oblikovanja, karbonskog rama ortoze, povećava udobnost prilikom korišćenja ortoze kad je izražen edem ili postoje promene u obliku noge za vreme oporavka nakon hiruške intervencije.

Pročitajte više