X1 3.350

Meyra Ortopedia

 

 

X1 3.350Nova generacija aktivnih kolica X1, koja odgovaraju novim zahtevima funkcionalnosti i dizajna. Nastaju kao rezultat želja korisnika.

Zahvaljujući svojoj maloj težini, koja iznosi svega 11,5 kg, i prilagođavanju individualnom korisniku, predstavljaju idealan izbor za svakoga. Karakteristike i obeležja ovih kolica pružaju individui mobilnost i nezavisnost korisniku, što u velikoj meri kompenzuje hendikep.

 

 

Bolje i kruće vozne karakteristike

Nemački kvalitet i beskrajne mogućnostiBez obzira da li je reč o ramu, vilama, kočnicama, visini sedenja, dubini sedišta ili drugim podešavanjima ili dodacima, X1 aktivna kolica neće vas ostaviti bez rešenja.

 

Ojačane je prednji ram i cevi makaza za ekstremna optererćenja. Proširena su podešavanja vila, naročito ugao vile u odnosu na podlogu sa opsegom od 18 stepeni. Novi zadnji ram ojačan je novim Vario blokom, sada spreman na više zahteve kranjeg korisnika. Xchange kočnice, sportske, kompaktne, lagane sa kratkim hodom aktiviranja, kao i uvek pružaju svu neophodnu sigurnost.

 

Vile sa mnoštvom podešavanja i velikim izborom prednjih točkovaDve dužine vila, koje su ponuđene kao izbor krajnjem korisniku, omogućavaju mnoštvo podešavanja visine prednjeg dela sedišta (do 55 cm visine). U zavisnosti od potrebe, tu je i veliki broj prednjih točkova. Savršene vozne karakteristike postignute su smanjenjem težine upotrebom visoko kvalitetnog i izdrživog aluminijuma.

 

Bočne stranice od aluminijuma sa postavom od neoprena ili karbonaIzbor bočnih stranica je veliki. U osnovi one su izrađene od aluminijuma i prate u potpunosti konture zadnjeg točka. Pružaju sigurnost korisniku, koja se ogleda u veoma dobroj stabilizaciji torzoa. Individualno podešavanje kao i potpuno prekrivanje zadnjih točkova onemogućava zapadanje odeće između stranica i točkova.

 

Jednodelne ili dvodelne papuče, podesive i lako sklopivePapučice, jednodelne ili dvodelne omogućavaju individualno i sigurno pozicioniranje stopala. Jednodelna papuča podesiva je po visini u uglu, a guma u osnovi sprečava klizanje stopala. Praktičnost papučica ogleda se i u sistemu sklapanja, podizanjem u vis, uklanjanjem na stranu ili automatskim sklapanjem.

 

Osnovne karakteristike
  Širina sedišta 32, 34, 36, 38, 40, 43, 46, 48 i 50 cm   Visina naslona ruku 15-29 cm
  Ukupna širina kolica 49, 51, 53, 55, 57, 60, 63, 65 i 67 cm   Ukupna dužina sa papučicama 84-94 cm
  Širina sklopljenih kolica 30 cm   Maksimalna težina korisnika 120/150 kg
  Dubina sedišta 36, 38, 40, 42, 44 i 46 cm   Težina kolica 7,5 kg
  Visina sedišta prednja 44-55,5 cm; zadnja 39-52,5 cm   Težina kolica za transport  
  Ukupna visina kolica 80/85/90/95 cm    
  Visina naslona za leđa 30-47,5 cm    
Dobijanje kolica na osnovu prava socijalnog osiguranja
RZZO šifre 128
Preuzmite
Upustvo za upotrebu